Skip to content

Enthousiaste talentfinder in supply chain & engineering

Talentfinder binnen Supply Chain en Engineering

vanDaan Advies & Bemiddeling is een talentfinder binnen de vakgebieden van Supply Chain en Engineering van manufacturing, proces en logistieke industrieën. De focus vanDaan is gericht op de professional van morgen met een MBO/HBO/WO opleidingsachtergrond in het zuiden van Nederland en omliggende grensgebieden.

Arbeidsbemiddeling: het juiste talent verbinden

Arbeidsbemiddeling is mijn passie. Het verbinden van het juiste talent aan een werkgever is mijn drive. Sinds 2008 ben ik actief in de bemiddeling van Supply Chain en Engineering professionals naar hun volgende carrière stap. Na duizenden interviews en bedrijfsbezoeken en vele honderden bemiddelingen, leer ik nog iedere dag. Mijn ervaringen en marktkennis, opgedaan door de jaren, deel ik met kandidaten en opdrachtgevers waardoor procedures kwalitatief beter worden. vanDaan hecht veel waarde aan integriteit. Kandidaten worden altijd vooraf geïnformeerd over het plan van aanpak. Dit geldt zeker voor het uitspreken van de ambitie en de persoonlijk inbreng van de kandidaat. Hierdoor worden trajecten veel meer maatwerk en is iedere incidentele procedure een vorm van teamwork om het gezamenlijke doel te bereiken.

Mijn geschiedenis

In 2011 ben ik gestart aan de Hogeschool Zuyd met de opleiding Technische Bedrijfskunde. Deze opleiding heeft veel raakvlakken met de kandidaten en opdrachtgevers die ik dagdagelijks spreek. De combinatie van mijn opleiding en velen gesprekken helpen mij een inhoudelijke gesprekspartner te zijn en een verdiepingsslag te maken met kandidaat en opdrachtgever. Daarbij word ik geholpen door verschillende methodieken om recruitment processen beter te managen, te meten en te verbeteren. Mijn nieuwsgierigheid naar methodieken en technologieën, die waarde toevoegen en resultaat opleveren, is sinds de start van het label vanDaan verder toegenomen en is continue in beweging.

vanDaan is een kwalitatieve schakel tussen de opdrachtgevers en het potentiële netwerk aan professionals. Bekijk onze recente vacatures in ons overzicht!

Daan Crutzen

Recruitment specialist

Meest recente blogs
Wij helpen onze klanten zelfvoorzienend te worden in hun energie behoefte
Wij zijn expert op het gebied van toegepast magnetisme!
Samen sleutelen aan succes, techniek en groei in een toffe werkomgeving!

Deel deze blog: