Diensten

Job marketing

Recruitment en marketing gaan hand in hand online.

Wij begeven ons in een overspannen arbeidsmarkt waarin kandidaten latent zoekend zijn naar een nieuwe uitdaging en ervoor gaan als alles klopt. De periode van post and pray ligt al lang achter ons. Adverteren op jobboards is nog steeds belangrijk, maar je bereikt niet altijd jouw doelgroep. Die is immers aan het werk. 

Recruitment en marketing gaan hand in hand online en versterken elkaar positief als deze op de juiste manier worden ingezet. In een landschap waarin iedere werkgever vecht om het juiste talent is het belangrijk dat jouw vacature de juiste aandacht krijgt die het verdient.

In kaart brengen

Job Marketing betekent dat je vooraf in kaart brengt waar de potentiële kandidaten zich begeven op social media platformen en jobboards. Op welke kanalen zijn zij het meest actief. Deze selectie zorgt ervoor dat je adverteert op de juiste platformen met de juiste retargeting. Op basis van deze informatie wordt een job marketing campagne op maat gemaakt met specifieke content om de juiste doelgroep te enthousiasmeren. Het beoogde effect is om meerdere contactmomenten op te bouwen via diverse kanalen.

Vanaf nu behoort jobmarketing tot de standaard uitrusting bij vanDaan Recruitment. Jobmarketing versterkt en sluit naadloos aan bij de diensten van vacature video, vacature blogs en Employer branding. Het is waardevolle content om de juiste kandidaten transparant en informatief te benaderen. Een wervingsproces dat iedere keer maatwerk is, maar met grotere en snellere uitkomsten dan de traditionele wervingsmethodieken.