Diensten

Strategic Sourcing

Recruitment is een specialisme geworden.

De periode van post and pray ligt allang achter ons en komt niet meer terug. Recruitment beweegt mee op de conjunctuur golven van de economie waardoor vraag en aanbod altijd uit balans zullen zijn. Recruitment vraagt dan ook om continue aanpassingsvermogen en commitment.

Als werkgever zit je in de groeifase wat vraagt om structureel extra talent. Of je wilt de vergrijzing van jouw organisatie goed managen de aankomende periode. Wat je niet wilt is steeds achter de feiten aan lopen. Je ben werkzaam in een niche of jij vist met veel vergelijkbare werkgevers in dezelfde vijver van kandidaten. Je hebt behoefte aan een Recruiter die zich verdiept in jouw organisatie en uit ervaring en netwerken weet waar jouw potentiële kandidaten werkzaam zijn. 

Het recruitmentproces is een aan eenschakeling van zorgvuldige processtappen om uiteindelijk de juiste kandida(a)t(en) aan te trekken. Een proces waarin veel datapunten gebruikt worden om te bepalen hoe dat de arbeidsmarkt zich beweegt en waar verschillende doelgroepen zich bevinden. Een Recruitment strategie die wordt toegepast op feiten in combinatie met een planning en een duidelijke vacature campagne.

Maar waarom

kies je voor vanDaan Recruitment?

Een samenwerking met vanDaan Recruitment is ideaal als het gaat om lastige profielen en of meerdere vacatures per jaar moet invullen. vanDaan Recruitment bouwt aan een continue netwerk van kandidaten voor jouw organisatie waardoor de herkenbaarheid van de organisatie een boost krijgt en er gebouwd kan worden aan een intensieve samenwerking

“Persoonlijke benadering om nu en in de toekomst sneller te reageren.”

Een langdurige relatie

vanDaan Recruitment bouwt graag aan een langdurige relatie met haar klanten waardoor de expertise over de organisatie toeneemt. en continue gebouwd wordt aan een netwerk van kandidaten voor jouw organisatie waardoor de herkenbaarheid een boost krijgt. Kandidaten hechten veel waarde aan Recruiters die weten waar ze over praten. Het opbouwen van vertrouwen (weten waar je over praat).