Diensten

Uitzenden & Detacheren

Een nieuwe collega werven is onderdeel van jouw oplossing.

Echter wat als het gaat om een tijdelijke oplossing omdat een collega met zwangerschapsverlof gaat of omdat er een grote opdracht gescoord is voor een bepaalde periode. Dan biedt een uitzend- of detacheringscontract de vrijheid samen te werken met de juiste kandidaat. Je kunt achteraf nog altijd de keuze maken de kandidaat op contract te nemen. 

vanDaan Recruitment werkt samen OAK HRM waardoor wij tijdelijke dienstverbanden kunnen aanbieden (ABU uitzendcontracten) in combinatie met goed werkgeverschap. 

OAK HRM maakt gebruikt van de relevante innovaties op het gebied van HR, zoals digitale uren verwerking dat het gemak voor de kandidaat en werkgever vergroot en online up to date overzichten biedt van alle relevante onderdelen die betrekking hebben op de arbeidsovereenkomst. 

Zodra de juiste kandidaat klaar is voor een nieuwe start neemt OAK het juridische werkgeverschap, de verloning en uitbetaling voor hun rekening. vanDaan Recruitment blijft hierin jouw aanspreekpunt. Samen met OAK HRM kunnen wij ieder uitzend- en detachering vraagstuk adviseren en begeleiden. 

Interim Professionals

Het aantal interim professionals in Nederland blijft groeien in een veelvoud van sectoren. Bedrijven hebben behoefte aan specifieke kennis voor een bepaalde periode en professionals die vanaf dag één productief zijn. vanDaan Recruitment staat continue in contact met interim professionals en bouwt een kwalitatief netwerk van deze professionals.