Skip to content

NewWave Engineering

NewWave Engineering BV is een ambitieus groeiend machinebouw- en engineeringsbedrijf met klanten binnen diverse branches zoals de auto-, food-, proces en recycling-industrie. De NewWavers hebben meer dan 20 jaar ervaring in de machinebouw en engineering.

About NewWave Engineering

NewWave Engineering bestaat uit 28 NewWavers. Allemaal specialisten in hun vakgebied met een grote flexibiliteit en een ongekende drive. Bij NewWave werken veelzijdige vakmensen. Echte specialisten die op verschillende terreinen inzetbaar zijn. Zij zorgen er elke dag weer voor dat de klanten hun productiefaciliteiten en machinepark verder kunnen verbeteren en uitbreiden. En omdat NewWave Engineering haar medewerkers centraal stelt, zie je dat o.a. terug in langdurige dienstverbanden. Als NewWaver krijg jij volop kansen voor zelfontplooiing, want groei en ontwikkeling staan hier voorop.

NewWave Engineering is voor haar opdrachtgevers een volwaardige partner. Zij diepen elke vraag uit en vullen die scherp, alert en met kennis van zaken in. Hierbij zijn vaak meerdere collega’s betrokken. NewWave Engineering staat bij haar klanten bekend om de betrouwbaarheid, snelheid en het leveren van maatwerk. Van tooling, pasmallen, montagemallen en ander productietechnisch gereedschappen.

Location

Blogs at NewWave Engineering

No data was found

Vacancies at NewWave Engineering

There are currently no active vacancies