NewWave Engineering

NewWave Engineering bestaat uit 28 NewWavers. Allemaal specialisten in hun vakgebied met een grote flexibiliteit en een ongekende drive. Bij NewWave werken veelzijdige vakmensen. Echte specialisten die op verschillende terreinen inzetbaar zijn. Zij zorgen er elke dag weer voor dat de klanten hun productiefaciliteiten en machinepark verder kunnen verbeteren en uitbreiden. En omdat NewWave Engineering haar medewerkers centraal stelt, zie je dat o.a. terug in langdurige dienstverbanden. Als NewWaver krijg jij volop kansen voor zelfontplooiing, want groei en ontwikkeling staan hier voorop.

NewWave Engineering is voor haar opdrachtgevers een volwaardige partner. Zij diepen elke vraag uit en vullen die scherp, alert en met kennis van zaken in. Hierbij zijn vaak meerdere collega’s betrokken. NewWave Engineering staat bij haar klanten bekend om de betrouwbaarheid, snelheid en het leveren van maatwerk. Van tooling, pasmallen, montagemallen en ander productietechnisch gereedschappen.

Michael Kors

Logo Michael Kors

Michael Kors is een wereldberoemde, bekroonde ontwerper van luxe accessoires en confectiekleding. Michael Kors is opgericht in 1981 en produceert een brede range van hoogwaardige fashion producten zoals: schoenen, horloges, sieraden, heren- en dameskleding, brillen en een volledige lijn parfums.  Michael Kors heeft in 2016 een groot Distributiecentrum gebouwd met een oppervlakte van  100.000 m2. De locatie Venlo vertegenwoordigt de merken: Michael Kors, Jimmy Choo en Versace. Vanuit Venlo wordt de EMEA markt bedient met de focus op 3 logistieke stromingen, te weten: e-commerce, de fysieke winkels en online retailers. Michael Kors is een internationale- en multiculturele organisatie . In het distributiecentrum in Venlo werken ongeveer 300 collega’s, hetgeen in de piekperiode verder oploopt. De voertaal in het Distributiecentrum is Engels.

MGG Tegelen

MGG logo

Sinds de oprichting in 1945 loopt MGG voorop in de aluminiumgieterij branche. MGG is een fabrikant van zeer precieze aluminium gietstukken en assemblages. Vanuit diverse vestigingen in de industriële kernregio’s van Europa werkt MGG aan innovatieve oplossingen voor klanten in veeleisende markten. MGG heeft een reputatie op het gebied van constante innovatie met betrekking tot diverse industrieën waaronder: automotive, robotica, medical en energie. MGG, technisch gezien de beste. Dat zie, hoor en voel je als je rondloopt in dit innovatieve bedrijf. Dagelijks wordt er hard gewerkt om de nieuwste, kwalitatief hoogwaardige producten te produceren. Met 750 medewerkers is MGG een van de grootste zandgieterijen in Europa. Er heerst een omgeving met en open cultuur en teamspirit. Een cultuur van: op elkaar kunnen bouwen en flexibel ingesteld zijn om het productieproces goed te laten verlopen.

Boston Scientific

Logo Boston Scientific

Bij Boston Scientific werken we samen om de lastigste uitdagingen in de gezondheidszorg op te lossen door oplossingen te ontwikkelen die het belangrijkst zijn voor mensen die lijden aan gezondheids- en levensbedreigende aandoeningen en de zorgverleners die hun zorg verlenen. In meer dan 100 landen helpen wij zorgverleners de zorg doeltreffender te maken door de kosten te verlagen, de efficiëntie te verhogen en de toegang tot zorg uit te breiden, zodat meer mensen op meer plaatsen langer en gezonder kunnen leven. Wij gaan verder dan onze missie om het leven van patiënten te veranderen door te investeren in de toekomst en het welzijn van onze medewerkers en onze planeet. Ons streven naar duurzaamheid blijkt uit onze Newsweek-klassering als 16e groenste bedrijf in de VS. Wij streven ook naar een diverse en inclusieve werkomgeving en bieden onze meer dan 38.000 werknemers over de hele wereld de mogelijkheid om in hun lokale gemeenschap te werken.

Kiezen voor een carrière bij Boston Scientific is dus niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk. Boston Scientific zoekt natuurlijke probleemoplossers met de verbeelding, vastberadenheid en geest om een betekenisvol verschil te maken voor mensen wereldwijd.

Medtronic

Logo medtronic 2022

Samen kunnen we de gezondheidszorg wereldwijd veranderen. Bij Medtronic verleggen we de grenzen van wat technologie, therapieën en diensten kunnen doen om pijn te verlichten, de gezondheid te herstellen en het leven te verlengen. We dagen onszelf en elkaar uit om morgen beter te maken dan gisteren. Dat maakt dit een uitdagende en dankbare plek om te zijn. We willen ons vermogen om zinvolle innovaties te creëren versnellen en bevorderen – maar we zullen alleen slagen met de juiste mensen in ons team. Laten we samenwerken om universele zorgbehoeften aan te pakken en het leven van patiënten te verbeteren. Help ons de toekomst vorm te geven.

Medtronic is wereldwijd marktleider op het gebied van medische technologie – verlicht pijn, herstelt de gezondheid en verlengt het leven voor miljoenen mensen over de hele wereld. De missie van Medtronic is: bijdragen aan het welzijn van de mens door toepassing van biomedische techniek in onderzoek, ontwerp, productie en verkoop van instrumenten of apparaten die pijn verlichten, de gezondheid herstellen en het leven verlengen.

Tennant

Op de productielocatie in Uden zorgen ze goed voor elkaar evenals. Een internationale organisatie met een sterk lokaal karakter. Je komt terecht in een werkomgeving met zo’n 350 hardwerkende productie- en kantoormedewerkers, wat zoveel betekent als aanpakken, elkaar helpen én een gezonde dosis gezelligheid op z’n tijd. Optimisme, compassie, authenticiteit en doorzettingsvermogen zit absoluut in het DNA. De manier van samenwerken en opleidingsmogelijkheden resulteert in een positieve ontwikkeling van de medewerkers met veel werkplezier en zich verbonden voelen met het milieu en elkaar.

Tennant Company is een van de marktleiders op het gebied van productie en onderhoud van schoonmaak machines. Schoonmaken zit in het bloed, zou je kunnen zeggen. Niet alleen maken de producten van Tennant de wereld schoner, Tennant ontwikkelt ook duurzame en hygiënische werkwijzen. Tennant heeft o.a. productielocaties in Minneapolis; Minn., Holland; Mich., Uden; Nederland, Brazilië en China.

Vespo

Sinds 1960 is Vespo een gevestigd familiebedrijf in Eindhoven en is als expert in textiel actief in twee markten: huishoudtextiel en bedrijfskleding. Vespo maakt textiel op maat voor haar klanten. Onder de merken Walra, Byrklund, Clyr en Dindi verkoopt Vespo huishoudtextiel. Onder het merk Santino verkoopt Vespo werkkleding. Vespo vormt op een logische manier de schakel tussen leveranciers en klanten, verspreid over de hele wereld. Binnen Vespo zorgen zij ervoor dat de passie voor textiel gedeeld en verspreid wordt, zodat ook jij geïnspireerd raakt door hun basis: de vezels.  Vespo kenmerkt zich door een informele en open werksfeer en is +/- 75 medewerkers groot. De afdeling Supply Chain bestaat uit 7 medewerkers en is het hart van de organisatie.