MGG Tegelen

MGG logo

Sinds de oprichting in 1945 loopt MGG voorop in de aluminiumgieterij branche. MGG is een fabrikant van zeer precieze aluminium gietstukken en assemblages. Vanuit diverse vestigingen in de industriële kernregio’s van Europa werkt MGG aan innovatieve oplossingen voor klanten in veeleisende markten. MGG heeft een reputatie op het gebied van constante innovatie met betrekking tot diverse industrieën waaronder: automotive, robotica, medical en energie. MGG, technisch gezien de beste. Dat zie, hoor en voel je als je rondloopt in dit innovatieve bedrijf. Dagelijks wordt er hard gewerkt om de nieuwste, kwalitatief hoogwaardige producten te produceren. Met 750 medewerkers is MGG een van de grootste zandgieterijen in Europa. Er heerst een omgeving met en open cultuur en teamspirit. Een cultuur van: op elkaar kunnen bouwen en flexibel ingesteld zijn om het productieproces goed te laten verlopen.

Boston Scientific

Logo Boston Scientific

At Boston Scientific, we work collaboratively to solve healthcare’s toughest problems by developing solutions that matter most to those suffering from debilitating and life threatening conditions and the healthcare professionals who provide their care. Across 100+ countries, we help providers deliver care more effectively by reducing costs, increasing efficiencies and expanding access to care in order to help more people in more places live longer, healthier lives. We go beyond our mission of transforming patient lives by investing in the future and the well-being of our employees and our planet. Our commitment to sustainability is evident in our Newsweek ranking as the 16th greenest company in the U.S. We also strive to foster a diverse and inclusive work environment and provide opportunities for our 38,000+ employees around the world to serve in their local communities.

Medtronic

Logo medtronic 2022

Samen kunnen we de gezondheidszorg wereldwijd veranderen. Bij Medtronic verleggen we de grenzen van wat technologie, therapieën en diensten kunnen doen om pijn te verlichten, de gezondheid te herstellen en het leven te verlengen. We dagen onszelf en elkaar uit om morgen beter te maken dan gisteren. Dat maakt dit een uitdagende en dankbare plek om te zijn. We willen ons vermogen om zinvolle innovaties te creëren versnellen en bevorderen – maar we zullen alleen slagen met de juiste mensen in ons team. Laten we samenwerken om universele zorgbehoeften aan te pakken en het leven van patiënten te verbeteren. Help ons de toekomst vorm te geven.

Medtronic is wereldwijd marktleider op het gebied van medische technologie – verlicht pijn, herstelt de gezondheid en verlengt het leven voor miljoenen mensen over de hele wereld. De missie van Medtronic is: bijdragen aan het welzijn van de mens door toepassing van biomedische techniek in onderzoek, ontwerp, productie en verkoop van instrumenten of apparaten die pijn verlichten, de gezondheid herstellen en het leven verlengen.

Tennant

Op de productielocatie in Uden zorgen ze goed voor elkaar evenals. Een internationale organisatie met een sterk lokaal karakter. Je komt terecht in een werkomgeving met zo’n 350 hardwerkende productie- en kantoormedewerkers, wat zoveel betekent als aanpakken, elkaar helpen én een gezonde dosis gezelligheid op z’n tijd. Optimisme, compassie, authenticiteit en doorzettingsvermogen zit absoluut in het DNA. De manier van samenwerken en opleidingsmogelijkheden resulteert in een positieve ontwikkeling van de medewerkers met veel werkplezier en zich verbonden voelen met het milieu en elkaar.

Tennant Company is een van de marktleiders op het gebied van productie en onderhoud van schoonmaak machines. Schoonmaken zit in het bloed, zou je kunnen zeggen. Niet alleen maken de producten van Tennant de wereld schoner, Tennant ontwikkelt ook duurzame en hygiënische werkwijzen. Tennant heeft o.a. productielocaties in Minneapolis; Minn., Holland; Mich., Uden; Nederland, Brazilië en China.

Boomen Ventilatietechniek

Boomen Ventilatietechniek B.V. is opgericht in 1978 en vanuit de locatie in Landgraaf uitgegroeid tot een specialist voor ventilatiesystemen en is een technisch verlengstuk van veel installatiebedrijven in Limburg en Brabant. De specialismen van Boomen Ventilatietechniek richten zich op het advies, ontwerp, calculatie, detailengineering, werkvoorbereiding en montage van ventilatiesystemen. Een organisatie van ongeveer 35 collega’s die werkzaam zijn in een open en informele cultuur met een eigen werkplaats voor fabricage van maatwerk kanalen.

MGG Blerick

MGG Blerick is een productie locatie van verspanende activiteiten waar ongeveer 100 collega’s werkzaam zijn. Bij de overname in 2018 is de huidige locatie in Blerick toegevoegd aan MGG International. Naast de verspanende activiteiten is deze locatie gespecialiseerd in de assemblage activiteiten van medische componenten. Met de bestaande afdeling en de aanwezige kennis is de gezamenlijke ambitie om de afdeling assembly de komende jaren verder te groeien en professionaliseren. Deze assemblage afdeling bestaat uit ongeveer 35 collega’s. MGG Blerick is een organisatie van korte lijnen waar snel geschakeld wordt en waar altijd hulp beschikbaar is. Een familiecultuur binnen de grote moedermaatschappij MGG International.

MGG Nederland is opgericht in 1945 en gespecialiseerd in aluminium zandgietwerk met meer dan 800 medewerkers gevestigd in Tegelen, Blerik en Nieuw- Bergen. MGG levert een groot aantal onderdelen voor de automotive-industrie, de medische sector, de verwarmingsindustrie en voor industriële toepassing. Al met al wordt er jaarlijks zo’n 8.000 ton aluminium voor diverse doeleinden verwerkt. In Tegelen staan twee grotendeels geautomatiseerde productielijnen, in Nieuw-Bergen en Blerick vindt de CNC-bewerking van de producten plaats.