Skip to content

Bakker Magnetics

Bakker Magnetics is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van op maat gemaakte magnetische oplossingen voor uiteenlopende sectoren, zoals automotive, duurzame energie, recycling, olie & gas, retail en food & pet.

Over Bakker Magnetics

Bakker Magnetics, onderscheidt zich als een unieke specialist in magnetische toepassingen en bevindt zich in de voorhoede van de steeds crucialere rol van magnetisme in innovatieve sectoren zoals elektrisch rijden, medische toepassingen en recycling. Als pionier en leverancier van op maat gemaakte magnetische oplossingen bedient BM een gevarieerde klantenkring in sectoren als automotive, olie & gas, duurzame energie, retail en food & pet.

Dit familiebedrijf, met een geschiedenis die meer dan 50 jaar teruggaat, ontwikkelt en assembleert magnetische toepassingen vanuit de hoofdvestiging in Son. Hier, met een team van 60 medewerkers, vertegenwoordigen alle afdelingen de kern van het bedrijf. Bij Bakker Magnetics ben je niet slechts een klein radertje in de machine; je bent een essentiële schakel in het grotere geheel.

Het DNA van Bakker Magnetics weerspiegelt het vermogen om magnetische expertise te bieden als een inspirerende ketenpartner. De missie is duidelijk: klanten aanmoedigen hun processen te verrijken met praktische en duurzame toepassingen. Door expertise en ervaring te bundelen, overstijgt BM de verwachtingen en creëert het samen met klanten én hun klanten, innovatieve magneetoplossingen. Dit draagt actief bij tot het opbouwen van een bestendig en duurzaam imago. Bakker Magnetics, waar magnetische kracht inspiratie wordt en innovatie de sleutel tot succes is.

Locatie

Blogs bij Bakker Magnetics

Wij zijn expert op het gebied van toegepast magnetisme!
Wij starten met de werving van een Sales Engineer voor Bakker Magnetics in Son. In deze blog vertel ik jullie...

Vacatures bij Bakker Magnetics

Sales Engineer
Voor de werkgever Bakker Magnetics in Son werven wij een Sales Engineer met een technische en...