Skip to content

Boomen Ventilatietechniek

Over Boomen Ventilatietechniek

Boomen Ventilatietechniek B.V. is opgericht in 1978 en vanuit de locatie in Landgraaf uitgegroeid tot een specialist voor ventilatiesystemen en is een technisch verlengstuk van veel installatiebedrijven in Limburg en Brabant. De specialismen van Boomen Ventilatietechniek richten zich op het advies, ontwerp, calculatie, detailengineering, werkvoorbereiding en montage van ventilatiesystemen. Een organisatie van ongeveer 35 collega’s die werkzaam zijn in een open en informele cultuur met een eigen werkplaats voor fabricage van maatwerk kanalen.

Locatie

Mijn eerste telefonische contact met Daan was een open gesprek over mijn ambities en achtergrond. Het bleek dat we in dezelfde omgeving opgegroeid zijn en dat gaf reden tot een informeel gesprek waarin we elkaar beter leerden kennen. Dat kenmerkt meteen Daan een no-nonsense mens die het niet alleen belangrijk vindt om je werk-cv te bekijken maar vooral de persoon daarachter. Hierna volgde een teams-interview over mijn cv waarin Daan steeds doorvroeg op onderdelen. Hiervan maakte hij een nauwkeurig verslag waarin mijn kwaliteiten duidelijk tot zijn recht kwamen. Toen hij deze deelde mocht ik op gesprek. Het tussentijds contact met Daan omtrent de voorbereiding en voortgang verliep prettig.  Daan heeft mij goed voorgelicht over mijn huidige baan en zorgde voor een passende match. Ik kan Daan dan ook zeer zeker aanbevelen.

Anniek Gehlen
Tekenaar

Blogs bij Boomen Ventilatietechniek

Schone lucht, dat willen wij toch allemaal?
Wij zijn gestart met de werving van een Engineer Ventilatiesystemen voor Boomen Ventilatietechniek. In deze blog vertel ik jullie iets...

Vacatures bij Boomen Ventilatietechniek

Mechanical Engineer
Voor de werkgever Boomen Ventilatietechniek werven wij een Mechanical Engineer die zich verder wil specialiseren tot...
Luchtkanalen Monteur
Voor de werkgever Boomen Ventilatietechniek in Landgraaf werven wij een Luchtkanalen monteur voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.