Skip to content

Eisenkolb

Eisenkolb is een machinebouwer van fijn mechanische hoogwaardige industriële naaimachines. Verantwoordelijk voor de ontwikkeling, assemblage, technical support en installatie van deze machines over de hele wereld.

Over Eisenkolb

Eisenkolb ontwikkelt machines voor de productie van raamdecoratie en is de leverancier voor de borduurindustrie. Nieuwe machines ontstaan vanuit behoeften uit de markt, en de samenwerkingstrajecten met klanten. In Eindhoven werkt een team van 35 specialisten verdeeld, over verschillende, veelal technische disciplines. De cultuur binnen Eisenkolb is te omschrijven als een Brabantse ‘WIJ cultuur’ waarin iedereen respectvol met elkaar omgaat en er voldoende vrijheid is om jezelf breder te ontwikkelen. Eisenkolb Window is een niche speler met een stevige technische knowhow en sterke klant portfolio, wereldwijd.

Locatie

De aanleer trajecten binnen onze organisatie zijn lang en daarom is het voor ons dan ook belangrijk om mensen voor langere tijd aan ons te binden. De basis daarvoor ligt uiteraard in het wervingstraject. Het analyseren van onze behoeftes, het in kaart brengen van onze organisatie, een mooie campagne, het selecteren van de juiste kandidaat en het opvolgen van tevredenheid. Dat is precies waarmee VanDaan zich in mijn ogen onderscheidt. VanDaan is betrokken en gedreven maar bovenal een verlengstuk van onze organisatie. Hij kent onze sterktes en zwaktes, en kan dat ook nog eens perfect verwoorden naar mogelijke kandidaten. Hij weet feilloos matches te maken die passen qua “skills” en “mindset”, hetgeen de basis vormt voor langdurige dienstverbanden.

Hans Vernooij
Algemeen Directeur Eisenkolb

Bij elke stap van het sollicitatie proces was Daan een goede en helpende hand.

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging heb ik een interessante video vacature op Facebook gezien. Al snel na mijn sollicitatie is er contact opgenomen door Daan Crutzen. Na een prettig telefonisch gesprek volgde een uitnodiging op zijn kantoor in Weert. Dit gesprek heeft een goede indruk bij mij achtergelaten. Er moet een match zijn tussen werkgever en werknemer. Er is ook vanuit vanDaan Recruitment gecoacht en informatie gegeven over Eisenkolb waar ik solliciteerde. Bij elke stap van het sollicitatie proces was Daan een goede en helpende hand.

We zijn nu een half jaar verder. Ik heb mijn nieuwe uitdaging gevonden, maar nog steeds is er regelmatig contact om te informeren hoe het met mij gaat. Dit ervaar ik als heel prettig en geeft aan dat jij door Daan niet wordt gezien als een van velen! Door zijn benadering steekt Daan boven de gemiddelde recruiter uit.

Dave Playford
Technical Customer Support Manager

Blogs bij Eisenkolb

Je komt hier niet om een schroefje aan te draaien
Recentelijk zijn wij gestart met de werving van een ervaren Development Engineer voor de werkgever Eisenkolb in Eindhoven. Wij delen 2 blogs met inside...
Automatisering is de oplossing voor de toekomst!
Recentelijk zijn wij gestart met de werving van een ervaren Development Engineer voor de werkgever Eisenkolb in Eindhoven. Wij delen 2 blogs met inside...
Case Study Eisenkolb Window
vanDaan Recruitment werkt al verschillende jaren samen met Eisenkolb en heeft er in de afgelopen jaren diverse succesvolle bemiddelingen uitgevoerd....

Vacatures bij Eisenkolb

Allround Machinebouwer
Voor de werkgever Eisenkolb in Eindhoven werven wij een Allround Machinebouwer. Deze vacature is het gevolg...
Logistics Admin Spare Parts
Ben jij op zoek naar een uitdagende logistiek/ administratieve functie voor 1 à 2 dagen per...