Skip to content

Medtronic

Het sales en customer care team is gevestigd in Eindhoven voor de Nederlandse markt. Zij ondersteunen en werken aan duurzame relaties met de klanten werkzaam binnen de gezondheidszorg van order tot cash.

Over Medtronic

Samen kunnen we de gezondheidszorg wereldwijd veranderen. Bij Medtronic verleggen we de grenzen van wat technologie, therapieën en diensten kunnen doen om pijn te verlichten, de gezondheid te herstellen en het leven te verlengen. We dagen onszelf en elkaar uit om morgen beter te maken dan gisteren. Dat maakt dit een uitdagende en dankbare plek om te zijn. We willen ons vermogen om zinvolle innovaties te creëren versnellen en bevorderen – maar we zullen alleen slagen met de juiste mensen in ons team. Laten we samenwerken om universele zorgbehoeften aan te pakken en het leven van patiënten te verbeteren. Help ons de toekomst vorm te geven.

Medtronic is wereldwijd marktleider op het gebied van medische technologie – verlicht pijn, herstelt de gezondheid en verlengt het leven voor miljoenen mensen over de hele wereld. De missie van Medtronic is: bijdragen aan het welzijn van de mens door toepassing van biomedische techniek in onderzoek, ontwerp, productie en verkoop van instrumenten of apparaten die pijn verlichten, de gezondheid herstellen en het leven verlengen.

Logo medtronic 2022

Locatie

Daan is simpelweg een toffe peer. Een recruiter met niet alleen het hart op de goede plaats maar ook met een goede kijk op mensen. Hij kijkt verder dan alleen je CV, houdt geen standaard praatje en kan inhoudelijk echt iets vertellen over de vacatures waarvoor hij werft. Hij zoekt niet alleen naar een match op bestaande kennis maar ook op potentie en naar de klik tussen jouw persoonlijkheid en de cultuur van het bedrijf. Zoek je iemand die serieus voor je op zoek gaat en het beste met je voor heeft dan kan ik Daan van harte aanbevelen. Oh ja, de koffie is ook erg lekker 🙂

Ralph Essers
Manager Customer Care Benelux

Blogs bij Medtronic

De beste zorg voor een gezond leven. Dat vinden wij heel normaal!
Werken op de afdeling Customer Care van Medtronic biedt veel uitdaging en voldoening In deze blog vertel ik jullie iets...

Vacatures bij Medtronic

Customer Care Representative
Voor Medtronic in Eindhoven werven wij een Customer Care Representative die graag deel uitmaakt van een...