Skip to content

MGG Tegelen

MGG beheerst de kunst van het vormgeven van vloeibaar aluminium tot complexe gietstukken die mechanisch worden bewerkt en samengesteld tot hoogwaardige producten, die overal ter wereld hun bestemming vinden.

Over MGG Tegelen

Sinds de oprichting in 1945 loopt MGG voorop in de aluminiumgieterij branche. MGG is een fabrikant van zeer precieze aluminium gietstukken en assemblages. Vanuit diverse vestigingen in de industriële kernregio’s van Europa werkt MGG aan innovatieve oplossingen voor klanten in veeleisende markten. MGG heeft een reputatie op het gebied van constante innovatie met betrekking tot diverse industrieën waaronder: automotive, robotica, medical en energie. MGG, technisch gezien de beste. Dat zie, hoor en voel je als je rondloopt in dit innovatieve bedrijf. Dagelijks wordt er hard gewerkt om de nieuwste, kwalitatief hoogwaardige producten te produceren. Met 750 medewerkers is MGG een van de grootste zandgieterijen in Europa. Er heerst een omgeving met en open cultuur en teamspirit. Een cultuur van: op elkaar kunnen bouwen en flexibel ingesteld zijn om het productieproces goed te laten verlopen.

MGG logo

Locatie

Stephan Mestrom MGG

Via een kennis van mij die als zzp-er werkt bij MGG werd ik getipt over de vacature van maintenance Engineer. Hij had de video vacature voorbij zien komen en intern ook van de vacature gehoord. Hij wist ook dat ik naar wat anders opzoek was. En zo is het balletje gaan rollen. Ik ben met Jonny van Kempen Maintenance Manager en van vanDaan Recruitment in contact gekomen.

Het traject met Daan was gemakkelijk, eenvoudig met een duidelijk verhaal. Daan wist heel goed waar hij over sprak. Dat haal je ook uit zijn promotie filmpje. Hij doet moeite om te weten waar het over gaat. De tussentijdse gesprekken hebben een positieve bijdrage geleverd in de keuze die ik uiteindelijk gemaakt heb om voor MGG te kiezen.

De contacten met Daan waren heel menselijk. Ik was in de lead om zelf een keuze te maken. Als techneut word ik veel benadert door recruiters die vaak blijven pushen. Dat gevoel heb ik bij Daan helemaal niet gehad. Daan weet waar hij over praat en heeft veel ervaring wat als kandidaat prettig is gedurende sollicitatie gesprekken. Ik zou vanDaan zeker aanraden bij anderen in mijn netwerk.

Stephan Mestrom
Maintenance Engineer

Blogs bij MGG Tegelen

Waar kom je dergelijke uitdagingen tegen? Ik zie ze nergens!
Wij starten met de werving van een Maintenance Engineer / Coordinator voor MGG. In deze blog vertel ik jullie graag iets meer over...
Wij gebruiken moersleutel 55 vaker dan moersleutel 10
Wij starten met de werving van een Technische Dienst Monteur Werktuigbouwkunde voor de werkgever MGG in Tegelen. In deze blog vertel ik jullie meer...

Vacatures bij MGG Tegelen

Er zijn momenteel geen actieve vacatures