Skip to content

MGG Blerick

MGG Blerick maakt sinds 2018 deel uit van de MGG Nederland. De locatie Blerick is samen met de locatie Nieuw Bergen gespecialiseerd in de verspanende activiteiten binnen MGG Nederland.

Over MGG Blerick

MGG Blerick is een productie locatie van verspanende activiteiten waar ongeveer 100 collega’s werkzaam zijn. Bij de overname in 2018 is de huidige locatie in Blerick toegevoegd aan MGG International. Naast de verspanende activiteiten is deze locatie gespecialiseerd in de assemblage activiteiten van medische componenten. Met de bestaande afdeling en de aanwezige kennis is de gezamenlijke ambitie om de afdeling assembly de komende jaren verder te groeien en professionaliseren. Deze assemblage afdeling bestaat uit ongeveer 35 collega’s. MGG Blerick is een organisatie van korte lijnen waar snel geschakeld wordt en waar altijd hulp beschikbaar is. Een familiecultuur binnen de grote moedermaatschappij MGG International.

MGG Nederland is opgericht in 1945 en gespecialiseerd in aluminium zandgietwerk met meer dan 800 medewerkers gevestigd in Tegelen, Blerik en Nieuw- Bergen. MGG levert een groot aantal onderdelen voor de automotive-industrie, de medische sector, de verwarmingsindustrie en voor industriële toepassing. Al met al wordt er jaarlijks zo’n 8.000 ton aluminium voor diverse doeleinden verwerkt. In Tegelen staan twee grotendeels geautomatiseerde productielijnen, in Nieuw-Bergen en Blerick vindt de CNC-bewerking van de producten plaats.

Locatie

Blogs bij MGG Blerick

Wij staan vooral bekend als een producent van complex aluminium gietwerk en CNC machines!
Wij starten met de werving van een Supplier Quality Assurance Engineer voor MGG Blerick In deze blog vertel ik jullie graag iets meer...

Vacatures bij MGG Blerick

Er zijn momenteel geen actieve vacatures