Skip to content

Moxba Metrex

De Metrex is een wereldwijde specialist in het recyclen van metaalhoudende afvalstromen en gebruikte katalysatoren tot nieuwe materialen.  Een top 3 speler wereldwijd in de circulaire economie.

Over Moxba Metrex

De Moxba Metrex groep is een wereldwijde specialist in het recyclen van metaalhoudende afvalstromen en gebruikte katalysatoren, hoofdzakelijk uit de petrochemische industrie tot nieuwe materialen en zijn een top 3 speler wereldwijd in de circulaire economie. Met een hoofdkantoor in Almelo en recyclefabrieken in Heerlen als São Paulo, Brazilië. Een organisatie van 300 gedreven professionals die iedere dag werken aan een duurzame toekomst.

Metrex Heerlen zet in op geavanceerde thermische behandelingen, waarbij Metrex ongewenste oliën, zwavel en verontreinigingen elimineert. Het eindproduct? Waardevolle materialen die hun weg vinden naar internationale klanten en de Braziliaanse zusterorganisatie, getransformeerd in essentiële legeringen en oxiden.

Wat Metrex Heerlen uniek maakt, is de toewijding aan groei en verbetering. Metrex is in de afgelopen jaren enorm gegroeid, maar zijn nog lang niet klaar. Met een gedreven team van 70 specialisten, hebben zij fors geïnvesteerd in bestaande en nieuwe processen, altijd met oog voor veiligheid, milieu en de laatste regelgeving. Metrex ademt ondernemerschap en ambitie. En met gedegen plannen op stapel, zoals het uitbreiden van de faciliteiten en het perfectioneren van de productie- en logistieke processen, wil Metrex nog meer bereiken.

Locatie

Blogs bij Moxba Metrex

No data was found

Vacatures bij Moxba Metrex

Er zijn momenteel geen actieve vacatures