Skip to content

Tennant

Tennant is een marktleider in het ontwerpen, produceren van industriële schoonmaak machines. Samen maken we de wereld schoner.

Over Tennant

Op de productielocatie in Uden zorgen ze goed voor elkaar evenals. Een internationale organisatie met een sterk lokaal karakter. Je komt terecht in een werkomgeving met zo’n 350 hardwerkende productie- en kantoormedewerkers, wat zoveel betekent als aanpakken, elkaar helpen én een gezonde dosis gezelligheid op z’n tijd. Optimisme, compassie, authenticiteit en doorzettingsvermogen zit absoluut in het DNA. De manier van samenwerken en opleidingsmogelijkheden resulteert in een positieve ontwikkeling van de medewerkers met veel werkplezier en zich verbonden voelen met het milieu en elkaar.

Tennant Company is een van de marktleiders op het gebied van productie en onderhoud van schoonmaak machines. Schoonmaken zit in het bloed, zou je kunnen zeggen. Niet alleen maken de producten van Tennant de wereld schoner, Tennant ontwikkelt ook duurzame en hygiënische werkwijzen. Tennant heeft o.a. productielocaties in Minneapolis; Minn., Holland; Mich., Uden; Nederland, Brazilië en China.

Locatie

Blogs bij Tennant

No data was found

Vacatures bij Tennant

Er zijn momenteel geen actieve vacatures