Over vanDaan Recruitment

Kwalitatieve schakel tussen jou en je nieuwe uitdaging. Talentfinder met passie voor zijn vak, voor de klant en voor de kandidaat.  Vind je nieuwe uitdaging samen met Daan!

Kwalitatieve schakel tussen jou en je nieuwe uitdaging

vanDaan Recruitment is een talentfinder binnen de vakgebieden van Supply Chain, Operations en Engineering. De focus vanDaan Recruitment is gericht op de professional van morgen met een MBO/HBO/WO opleidingsachtergrond in het zuiden van Nederland en omliggende grensgebieden. 

Arbeidsbemiddeling is mijn passie. Het verbinden van het juiste talent aan een werkgever is mijn drive. Sinds 2008 ben ik actief in de bemiddeling van Supply Chain en Engineering professionals naar hun volgende carrière stap. Na duizenden interviews en bedrijfsbezoeken en vele honderden bemiddelingen, leer ik nog iedere dag. Mijn ervaringen en marktkennis, opgedaan door de jaren, deel ik met kandidaten en opdrachtgevers waardoor procedures kwalitatief beter worden. vanDaan Recruitment hecht veel waarde aan integriteit. Kandidaten worden altijd vooraf geïnformeerd over het plan van aanpak. Dit geldt zeker voor het uitspreken van de ambitie en de persoonlijk inbreng van de kandidaat. Hierdoor worden trajecten veel meer maatwerk en is iedere incidentele procedure een vorm van teamwork om het gezamenlijke doel te bereiken. 

vanDaan Recruitment is de kwalitatieve schakel tussen de opdrachtgevers en het potentiële netwerk aan professionals.

 • 2016

  Oprichting vanDaan Recruitment
 • 2018

  Nieuwe werklocatie in Weert
 • 2019

  Start met video vacatures en video scribe
 • 2020

  Verdere professionalisering Marketing & Recruitment

Onze aanpak

Eén vacature waar je een specifieke kandidaat voor zoekt? Of een volledig vacaturebestand automatisch en gericht inzetten? Booston.io regelt het. We gebruiken onze data om automatisch hyper-gerichte targeting toe te passen op Facebook, LinkedIn, Instagram en niche-websites. Daar waar jouw latente talenten zitten. Onze slimme advertenties verleiden de kandidaat tot een sollicitatie. We maken veel verschillende job-advertenties met variaties in beeld en tekst. De winnaar behouden we voor jouw campagne. Alle reacties van talenten verzamelen in onze centrale Booston.io campagne technologie. Jij geeft kandidaten een 'matchpercentage' en wijzigt hun status. Deze informatie nemen we automatisch mee in de voortdurende optimalisatie van je campagne.

 

 

Ons team