Over VanDaan

De kwalitatieve schakel tussen jou en je nieuwe uitdaging.

vanDaan Recruitment is een talentfinder binnen de vakgebieden van Supply Chain, Operations en Engineering. De focus vanDaan Recruitment is gericht op de professional van morgen met een MBO/HBO/WO opleidingsachtergrond in het zuiden van Nederland en omliggende grensgebieden. 

Arbeidsbemiddeling is mijn passie. Het verbinden van het juiste talent aan een werkgever is mijn drive. Sinds 2008 ben ik actief in de bemiddeling van Supply Chain en Engineering professionals naar hun volgende carrière stap. Na duizenden interviews en bedrijfsbezoeken en vele honderden bemiddelingen, leer ik nog iedere dag. Mijn ervaringen en marktkennis, opgedaan door de jaren, deel ik met kandidaten en opdrachtgevers waardoor procedures kwalitatief beter worden. vanDaan Recruitment hecht veel waarde aan integriteit. Kandidaten worden altijd vooraf geïnformeerd over het plan van aanpak. Dit geldt zeker voor het uitspreken van de ambitie en de persoonlijke inbreng van de kandidaat. Hierdoor worden trajecten veel meer maatwerk en is iedere incidentele procedure een vorm van teamwork om het gezamenlijke doel te bereiken. 

vanDaan Recruitment is de kwalitatieve schakel tussen de opdrachtgevers en het potentiële netwerk aan professionals.

Onze aanpak

Een vacature waar je een specifieke kandidaat voor zoekt of expertise zoals Employer Branding, of strategisch recruitment wilt toevoegen aan nieuwe wervingsvraagstukken? vanDaan Recruitment voelt zich als een vis in het water in de breedte van recruitment vraagstukken. vanDaan Recruitment werkt vanuit expertise, passie, creativiteit, persoonlijkheid en commitment. Geen kwantiteit maar kwaliteit. Het dienstenpallet van vanDaan Recruitment biedt veel verschillende oplossingen voor een veelvoud van Recruitment vraagstukken. vanDaan Recruitment is continue in ontwikkeling om processen, technieken en methoden te verbeteren binnen het vakgebied. Gedurende het gehele recruitment traject zorgt vanDaan Recruitment voor advies en ondersteuning richting opdrachtgever én kandidaat. Hierdoor zijn processen transparant en komt niemand achteraf voor verassingen te staan. Wij delen graag onze kennis over dit mooie vakgebied dat Recruitment heet.

Daan Crutzen

Eigenaar en Talentfinder

Arbeidsbemiddeling is mijn passie. Het verbinden van het juiste talent aan een werkgever is mijn drive. Sinds 2008 ben ik actief in de bemiddeling van Supply Chain en Engineering. Ik begeleid professionals naar hun volgende carrière stap. Na duizenden interviews en bedrijfsbezoeken en vele honderden bemiddelingen, leer ik nog iedere dag. Mijn ervaringen en marktkennis, opgedaan door de jaren, deel ik met kandidaten en opdrachtgevers waardoor procedures kwalitatief beter worden. Geen kwantiteit maar kwaliteit. 

Jos Crutzen

Backoffice

In 2011 ben ik met prepensioen gegaan. Tot die tijd was ik directeur van een middelgrote basisschool en gaf er leiding en sturing aan een 30 tal leerkrachten. Bovendien begeleidde ik hen in hun persoonlijker ontwikkeling. Momenteel ben ik actief als vrijwilliger o.a. als lid van een kerkbestuur.
Vanaf 2016 help ik Daan op vrijwillige basis met o.a. het in stand houden van een goede database, zodat de kwaliteit geborgd kan blijven. Een verbinder met de passie om de juiste dingen goed te doen.