Professionals

Als professional wil je uitgedaagd worden en zorgvuldige keuzes maken in je carrière. Wij staan midden in jouw werkveld en helpen je te navigeren naar het volgende station. Open, transparant, persoonlijk en gebaseerd op een routemap met duidelijke milestones en heldere informatieverschaffing.

Wie zoeken we?

Professional met passie en een natuurlijke nieuwsgierigheid voor de vakgebieden Supply Chain, Operations e& Engineering. Met vakinhoudelijke kennis en een sterke drive je verder te ontwikkelen. Binnen complexe omgevingen ben je in staat om collega’s te inspireren, positief te beïnvloeden en te overtuigen.

Hoe gaan we te werk?

We beginnen met twee essentiële vragen: Waar kom je vandaan? Waar wil je naartoe? Daarna gaan we met je in gesprek en worden jouw ambities en motivaties zorgvuldig geïnventariseerd. Dit doen we op basis van de STAR methodiek (Situatie, Taak, Actie en Resultaat) en Assessments. Wij gebruiken we jouw drijfveren en inspiratiebronnen. Altijd toekomstgericht. Zodat we jouw ambities leren kennen, weten wat je beweegt en waar jij naar op zoek bent.

Wat mag je van ons verwachten?

Van ons ontvang je vervolgens vacatures die aansluiten bij jouw wensen en behoeften en adviseren en begeleiden we jou in het maken van de beste beslissingen voor je carrière.

Bemiddelingsproces

Wij delen geen kandidaten met werkgevers maar winnaars. Niets is zo vervelend als valse verwachtingen. Als professional weet jij op voorhand waar je wordt voorgesteld en zijn wij hier reeds over in gesprek geweest met elkaar om de juiste strategie te bepalen. Vanaf het moment dat wij jouw gesprek bij de werkgever gaan plannen gaan wij onze samenwerking verder intensiveren om samen te komen tot het gewenste resultaat.