Onze recensies

van professionals

Jasper Schade van Westrum
Mechanical Engineer

Daan is duidelijk anders dan de andere headhunters en detacheerders.

In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging heb ik zeker 20 recruiters en detacheerders gesproken (persoonlijk en/of telefonisch). Daan was de laatste. Daan is duidelijk anders dan de andere headhunters en detacheerders. We hebben een heel prettig kennismakingsgesprek gehad waarbij Daan ervoor zorgde dat hij mij echt leerde kennen en goed wist wat voor persoon ik ben. Ik merkte meteen al dat Daan heel coachend te werk gaat. Het gesprek was voor mij heel verhelderend en ik ging met een erg goed gevoel naar huis. Voorafgaand aan mijn sollicitatiegesprek heeft Daan mij goed voorbereid en kon ik zelfverzekerd het gesprek in.

Ook na mijn start bij mijn huidige werkgever waren er nog een aantal contactmomenten om te kijken of alles goed verliep en of alles naar wens is. Daan heeft me heel goed en zeer professioneel geholpenen raad zeker aan om met hem in gesprek te gaan als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, misschien zelfs ook al als je nog twijfelt over een nieuwe uitdaging.

Ralph Essers
Manager Customer Care Benelux

Daan is simpelweg een toffe peer. Een recruiter met niet alleen het hart op de goede plaats maar ook met een goede kijk op mensen. Hij kijkt verder dan alleen je CV, houdt geen standaard praatje en kan inhoudelijk echt iets vertellen over de vacatures waarvoor hij werft. Hij zoekt niet alleen naar een match op bestaande kennis maar ook op potentie en naar de klik tussen jouw persoonlijkheid en de cultuur van het bedrijf. Zoek je iemand die serieus voor je op zoek gaat en het beste met je voor heeft dan kan ik Daan van harte aanbevelen. Oh ja, de koffie is ook erg lekker 🙂

Erik Bogman
Service Technician

Daan, bedankt voor het realiseren van mijn nieuwe uitdaging! Benaderd op een prettige ongedwongen manier wat ik erg respecteer. Daarbij krijg je ook het gevoel  dat er van te voren al een weloverwogen keuze is gemaakt voordat deze benadering plaats vind. Buiten ervaring en scholing word er ook goed op persoonlijk vlak afgetast of het een goede match is. De voor en nadelen van de nieuwe uitdaging  worden gezamenlijk besproken zonder dat je hier bij in de richting gepusht wordt  die voor een recruiter het gunstigste uitvalt! Bij eerdere benaderingen door andere recruiters heb ik hier minder fijne ervaringen mee gehad. Het gevoel dat het op elk moment je eigen keuze blijft is heel erg aangenaam.

Marcel van Os
Stock Planner

Daan wist tijdens de kennismakingsgesprekken goed in kaart te brengen en te begrijpen naar wat voor soort baan/bedrijf ik op zoek was

Hij was oprecht geïnteresseerd in mijn ambities en wist door de juiste vragen te stellen dit te koppelen aan het juiste bedrijf

Daan nam echt de tijd om mij tijdens het hele sollicitatie proces te begeleiden wat ik zeer op prijs stelde, goede en open feedback vanuit zijn kant heeft me zeker geholpen

Bovenal is Daan een prettig persoon om mee samen te werken, de aanpak is persoonlijker en voelde meer betrokken dan ik gewend was met andere recruiters

Voorlopig ben ik zeer tevreden met mijn huidige baan, maar ik raad iedereen aan die op zoek is naar een andere baan zeker met Daan contact op te nemen.

Marco Sijbers
Supply Chain Engineer

Ik ken Daan als een deskundig persoon en prettig in de omgang. Je merkt meteen dat hij een ervaren bemiddelaar is en snel in staat is om een juiste kandidaat te werven. Dat is wel zo prettig voor werkzoekende & werkgever. Zeker een persoon om zaken mee te doen!

Jean Kruijntjens
Operationeel Manager

Daan Crutzen heb ik leren kennen als een zeer betrouwbaar mens die staat voor wat hij zegt. Daan is een eerlijke oprechte man. Hij weegt zaken zowel voor de kandidaat als opdrachtgever (de match) goed af. Daan komt zijn afspraken altijd na dat vind ik heel prettig. Kortom zowel voor een opdrachtgever als kandidaat is Daan zeker een recruiter die ver boven het gemiddelde zit.

Ivo van de Berg
Product Manager

(van)Daan is een fijn bedrijf/persoon om mee te werken. Staat altijd voor je klaar, je kunt hem altijd bellen als je vragen hebt, welk moment het van dag ook is. Hij is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon en gaat vooral op zoek naar je eigen motivaties en persoonlijke eigenschappen. Een juiste persoonlijkheid binnen een team staat bij hem hoog in het vaandel, en daar stuurt Daan dan ook heel goed op. Hij doet zijn uiterste best om een goede match te realiseren, voor jou als werkzoekende als ook voor de opdrachtgever. Tijdens de Corona tijd zijn wij digitaal met elkaar in contact gekomen, maar ook op afstand was er direct een goede klik. vanDaan is echt een aanrader om mee in zee te gaan!

Dave Playford
Technical Customer Support Manager

Bij elke stap van het sollicitatie proces was Daan een goede en helpende hand.

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging heb ik een interessante video vacature op Facebook gezien. Al snel na mijn sollicitatie is er contact opgenomen door Daan Crutzen. Na een prettig telefonisch gesprek volgde een uitnodiging op zijn kantoor in Weert. Dit gesprek heeft een goede indruk bij mij achtergelaten. Er moet een match zijn tussen werkgever en werknemer. Er is ook vanuit vanDaan Recruitment gecoacht en informatie gegeven over Eisenkolb waar ik solliciteerde. Bij elke stap van het sollicitatie proces was Daan een goede en helpende hand.

We zijn nu een half jaar verder. Ik heb mijn nieuwe uitdaging gevonden, maar nog steeds is er regelmatig contact om te informeren hoe het met mij gaat. Dit ervaar ik als heel prettig en geeft aan dat jij door Daan niet wordt gezien als een van velen! Door zijn benadering steekt Daan boven de gemiddelde recruiter uit.

Nick Raaijmakers
Business Process manager

Daan is een open en prettig persoon om mee samen te werken. Daan is een open en prettig persoon om mee samen te werken. Hij doet moeite om je wensen en ambities te begrijpen, en probeert je hiermee vervolgens verder te helpen. Hij gaat hierin verder waar de gemiddelde recruiter stopt.

Patryk Troć
Account- Manager

In my 10 years as an employee working from a startup to a multibillion dollar company I came across a couple of recruiters. But I never met a guy who is so passionate to look and find the right person for the right company and place.

Rob de Laat
Warehouse Supervisor

Ruim jaar geleden via Daan Recruitment benaderd omdat ik zonder werk zat. Super geholpen; na intake wisten we wat we aan elkaar hadden, en wat ik zocht. Na ruim een week belde Daan dat hij een leuke nieuwe uitdaging had, helaas voor periode van ruim half jaar. Na wat discussie toch begonnen aan nieuwe uitdaging, wil per slot van rekening vast werk. Uiteindelijk na periode van half jaar, ja Daan Recruitment zit niet stil, kwam hij met weer nieuwe uitdaging waar ik nu nog, na proeftijd, inmiddels vast werk. Ondanks mijn leeftijd, ruim 60 jaar, nieuwe super job via Daan Recruitment.

Stephan Mestrom MGG
Stephan Mestrom
Maintenance Engineer

Via een kennis van mij die als zzp-er werkt bij MGG werd ik getipt over de vacature van maintenance Engineer. Hij had de video vacature voorbij zien komen en intern ook van de vacature gehoord. Hij wist ook dat ik naar wat anders opzoek was. En zo is het balletje gaan rollen. Ik ben met Jonny van Kempen Maintenance Manager en van vanDaan Recruitment in contact gekomen.

Het traject met Daan was gemakkelijk, eenvoudig met een duidelijk verhaal. Daan wist heel goed waar hij over sprak. Dat haal je ook uit zijn promotie filmpje. Hij doet moeite om te weten waar het over gaat. De tussentijdse gesprekken hebben een positieve bijdrage geleverd in de keuze die ik uiteindelijk gemaakt heb om voor MGG te kiezen.

De contacten met Daan waren heel menselijk. Ik was in de lead om zelf een keuze te maken. Als techneut word ik veel benadert door recruiters die vaak blijven pushen. Dat gevoel heb ik bij Daan helemaal niet gehad. Daan weet waar hij over praat en heeft veel ervaring wat als kandidaat prettig is gedurende sollicitatie gesprekken. Ik zou vanDaan zeker aanraden bij anderen in mijn netwerk.

Anniek Gehlen
Tekenaar

Mijn eerste telefonische contact met Daan was een open gesprek over mijn ambities en achtergrond. Het bleek dat we in dezelfde omgeving opgegroeid zijn en dat gaf reden tot een informeel gesprek waarin we elkaar beter leerden kennen. Dat kenmerkt meteen Daan een no-nonsense mens die het niet alleen belangrijk vindt om je werk-cv te bekijken maar vooral de persoon daarachter. Hierna volgde een teams-interview over mijn cv waarin Daan steeds doorvroeg op onderdelen. Hiervan maakte hij een nauwkeurig verslag waarin mijn kwaliteiten duidelijk tot zijn recht kwamen. Toen hij deze deelde mocht ik op gesprek. Het tussentijds contact met Daan omtrent de voorbereiding en voortgang verliep prettig.  Daan heeft mij goed voorgelicht over mijn huidige baan en zorgde voor een passende match. Ik kan Daan dan ook zeer zeker aanbevelen.

Peter van Engelen
Projectcoördinator

De samenwerking met (van)Daan is een heel positieve en vruchtbare ervaring gebleken en ik zou hem zeker bij andere bedrijven aanraden. Daan is een mensen-mens, prettig in de omgang, doortastend en oprecht. Gedurende het gehele voorstel -en sollicitatie traject hield hij mij telkens op de hoogte en gaf eerlijke feedback over de voortgang. Uiteindelijk heb ik via VanDaan het aanbod van mijn nieuwe werkgever geaccepteerd en achteraf gezien schetste Daan me een goed beeld van de vacature en het bedrijf.

Mark Klomp
Field Service Engineer

Mijn weg naar Eisenkolb is in eerste instantie niet via Daan verlopen maar rechtstreeks via een oud collega die reeds werkzaam was bij Eisenkolb. Het was wel de video vacature van vanDaan die hij deelde via LinkedIn wat mij triggerde. Het eerste gesprek was met mijn oud collega, daar groeide het enthousiasme voor de functie van field service engineer al direct. Om toch iemand een onbevooroordeelde kijk te geven over mij als persoon volgde er een tweede gesprek met Daan via teams. Maar goed ook in persoon had het gesprek waarschijnlijk nog langer geduurd dan het uur nu. Daan is een spontane vriendelijke gast. Hij weet precies te vertellen wat voor iemand een bedrijf zoekt. En doet dit met zoveel passie dat je enthousiasme alleen maar groeit. Inmiddels ben ik met veel plezier gestart bij Eisenkolb Window en hoop ik Daan nooit meer nodig te hebben, maar ik beveel hem bij iedereen aan.

Sjano Gallardo
Continuous Improvement Manager

Een kennis maakte mij opmerkzaam op Daan Crutzen van ‘vanDaan Recruitment’. Na een informeel gesprek stelde Daan mij de vraag of ik interesse zou hebben om als interim professional aan de slag te gaan bij een leuk bedrijf binnen een straal van 20 minuten reisafstand. Dat ‘leuke’ bedrijf is uiteindelijk de firma Schmitz Foam Products uit Roermond geworden. vanDaan Recruitment heeft in relatief korte tijd iemand kunnen aandragen, waarbij de eindklant mee geholpen was. Ik kreeg een tijdelijke job aangeboden om mijn overbrugging te kunnen realiseren.
Door de informele benadering en het professionele netwerk van Daan Crutzen, geeft het mij onbewust een enorm goed gevoel dat alles verloopt, zoals jij dat zou willen. Met name omdat de match tussen de partijen klopt door het uitstekende researchwerk van Daan Crutzen op het gebied van mensenkennis, empathie en daadkracht. Inmiddels zijn we een jaar verder, en het contact is nog altijd van dien aard, dat ik iedereen Daan Crutzen kan adviseren op het gebied van Interim professionals of vacatures die (op vandaag de dag) vaak moeilijk in te vullen zijn.

Gertjan Saris
Werkvoorbereider

Daan is een echte aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging! Daan is te omschrijven in de volgende woorden; professioneel, persoonlijk, eerlijk, betrokken, gedegen, goed voorbereid, afspraak is afspraak en goede mensenkennis.  Samengevat is Daan de beste recruiter waarmee ik tot nu toe heb mogen kennismaken.

Luc Vissers
Business Controller

Mijn complimenten voor deze verfrissende aanpak. Ik heb samen met Daan een mooi traject doorlopen op weg naar een nieuwe functie. Uiteraard moet je het zelf doen maar het is wel zo prettig als o.a. het voorwerk richting een nieuwe werkgever op een uitmuntende manier wordt gedaan. Mijn complimenten voor deze verfrissende aanpak. Mijn advies is om contact op te nemen met Daan als je op zoek bent naar een betrouwbare partner op weg naar een nieuwe functie!

Gerard Redeker
Operations Director

De werkwijze vanDaan sluit aan bij onze samenwerkingsgedachte. Een tweetal jaren geleden hebben wij Daan Crutzen leren kennen. Hij slaagde erin om een match voor ons te maken op een functie welke al geruime tijd open stond. Vervolgens vervulde hij 5 technische functies MBO/HBO niveau in de afgelopen 5 jaar. De werkwijze vanDaan sluit aan bij onze samenwerkingsgedachte op zoek naar gekwalificeerd personeel, passend binnen onze cultuur. vanDaan besteed veel tijd aan onze organisatie en leert onze organisatie daardoor in alle opzichten kennen. Vooral DNA van ons bedrijf. Van daar uit kan hij de match met een kandidaat veel gerichter maken. De benodigde tijd op een match wordt korter en de slaagkans na aanname veel groter. Wij vinden de kleinschaligheid waar kwaliteit voor kwantiteit gaat een grote pre.

Tom Coppen
Tom Coppen
Improvement Engineer

Als werknemer op de arbeidsmarkt ben je bij vanDaan aan het juiste adres voor het vinden van je volgende uitdaging! Daan Crutzen is iemand met veel ervaring in het veld, en met een hoge mate van mensenkennis. Na het eerste informele kennismakingsgesprek weet Daan dan al heel goed samen te vatten wie je bent, wat je kunt, wat je zoekt en waarom. Niet alleen in het voortraject, maar ook tijdens een sollicitatieprocedure is er veel persoonlijke aandacht om er een succes van te maken! Al met al een relaxte manier van zaken doen, welke ik iedereen kan aanbevelen! Daan, nogmaals bedankt!

Josh Hueber
Supervisor Inbound

Daan heeft interesse in de individue en denkt dan ook wat voor de persoon het meest passende is ook al heb je dit zelf niet meteen in gedachten. Een open gesprek creeerd veel mogelijkheden. Het persoonlijk benaderbare heeft geen drempel en Daan staat altijd open om met je mee te denken. Het is dat ik niet steeds van werk wil wisselen anders zou ik me continue bij Daan melden. Bedankt Daan voor je inzet en je creativiteit.

Niels van Dorst
Senior Production Engineer

De aanpak van Daan heb ik ervaren als zeer persoonsgericht, open en eerlijk. Hij heeft in de inleidende gesprekken goed begrepen aan welke aspecten ik veel waarde hecht, en hij heeft ook duidelijk weten over te dragen aan welke aspecten Kulicke & Soffa waarde hecht. Hierdoor heeft hij bij mij de juiste verwachtingen aan de functie en het bedrijf geschetst. Dat is een van de factoren dat ik sinds april met veel plezier en voldoening als P.E. bij K&S werk.