Veelgestelde vragen

voor professionals

Jouw vragen beantwoord

We hebben enkele veelgestelde vragen uitgewerkt. Staat je vraag er niet bij? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Er zijn kosten verbonden aan een bemiddeling via vanDaan.

VanDaan verricht het grootste gedeelte van de opdrachten op basis van Werving & Selectie waar een rechtstreeks dienstverband vanuit de werkgever aan gekoppeld wordt. Indien de werkgever kiest voor vaste periode van uitzenden of detacheren dan wordt jij hierover vanaf het begin over geïnformeerd. Dus geen verassingen achteraf. 

Op het moment dat jij een open sollicitatie stuurt of reageert via een van onze vacatures nemen wij binnen 24 uur contact op met jou. Op basis van ons gesprek bepalen wij samen het vervolg van je inschrijving. 

Jij bent in control over jouw gegevens. Zodra jij goedkeuring geeft dat jouw wij jouw gegevens mogen bewaren in onze database worden deze verwerkt en kunnen wij jouw benaderen voor nieuwe vacatures. Daarnaast wordt jij altijd geïnformeerd waar wij jou willen voorstellen. Ook hier ben jij dus in control wat er met jouw gegevens gebeurt. Na 1 jaar worden jouw gegevens verwijderd uit onze database mits jij toestemming geeft deze voor een langere periode te. mogen bewaren. Wij hanteren hierbij de AVG richtlijnen. Voor meer informatie over deze richtlijnen lees dan onze privacy policy.

Indien jouw vacature er niet tussenstaat maar jij wel een nieuwe uitdaging wil aangaan, kun je een open sollicitatie sturen. Wij zullen vervolgens met jou contact opnemen en samen de mogelijkheden onderzoeken. 

Ja, Arbeidsbemiddeling gaat over het verbinden van mensen. vanDaan werkt in opdracht voor werkgevers en ontvangt hierover een commissie. Het vergroten van ons netwerk via kandidaten die door jou worden aangedragen is voor ons heel waardevol waartegenover een bonus staat van €500,00 euro indien de kandidaat na 3 maanden nog steeds helemaal happy op zijn plek zit. 

Antwoord: vanDaan Recruitment is hoofdzakelijk actief in Limburg en Noord-Brabant. Daarnaast werken wij met enige regelmaat ook buiten deze regio. Denk hierbij aan Nederland, België en Duitsland.

VanDaan is met het kantoor gevestigd in Landgraaf en werkt hybride. Al geen ander weet ik hoe druk onze werk- en privé schema’s zijn. Een interview is het begin van een bemiddelingsproces waar de juiste aandacht naar uit moet gaat. In gezamenlijk overleg bepalen wij waar, hoe en wanneer wij elkaar spreken.

VanDaan is met het kantoor gevestigd in Landgraaf en werkt hybride. Al geen ander weet ik hoe druk onze werk- en privé schema’s zijn. Een interview is begin van een bemiddelingsproces waar de juiste aandacht naar uit gaat. In gezamenlijk overleg bepalen wij waar, hoe en wanneer wij elkaar spreken.

Sollicitatie of email, telefonisch of chat. interview inplannen, interview vanDaan, voorgesteld met jouw goedkeuring, terugkoppeling 5 werkdagen, inplannen van een 1ste gesprek, feedback, inplannen 2de gesprek, feedback, mogelijk assessment, contractvoorstel, feedback, contract onderteken.