Supply Chain Management

Afstand

Vakgebied

Ervaring

Werkweek

Opleiding

Supply Chain en vanDaan Recruitment

Vanaf 2009 heb ik een passie voor arbeidsbemiddeling in Supply Chain Management, daar waar mens, proces en techniek met elkaar verbonden zijn. Om die passie de ruimte te geven ben ik in 2010 terug naar school gegaan en heb ik mijn bachelor Technische Bedrijfskunde/ specialisatie Supply Chain behaald. 

Door deze achtergrond kan ik goed met Supply Chain Professionals schakelen en ze goed plaatsen in hun context in de arbeidsmarkt: iedere keer opnieuw ben ik nieuwsgierig naar hun ervaringen en ambities.

Supply Chain Management is in de kern gericht op het plannen van een toekomstige vraag, het vertalen van die vraag naar een concreet productieplan en de daarmee samenhangende detailplanning en vervolgens het gereed hebben van de benodigde materialen. 

Een goede voorraadbesturing, het selecteren van passende leveranciers alsmede duidelijke inkoopafspraken zijn cruciaal voor optimaal presterende Supply Chains, die daardoor in grote mate bijdragen aan het behalen van de strategische doelstellingen van het bedrijf.

Verregaande outsourcing van bedrijfsactiviteiten en ketenversnippering bij toeleveranciers in de huidige Global Market maken dat het beheersen van de Supply Chain almaar complexer wordt. Binnen organisaties is de Supply Chain de motor en dus automatisch de plek waarnaar gekeken wordt als het gaat om het doorvoeren van grote en structurele veranderingen. Dit legt een behoorlijke druk op Supply Chain Professionals.

Anno 2020 en verder beschikt de Supply Chain Professional over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden, is analytisch ingesteld en kijkt met een helikopterview end-to-end over de gehele Value Chain. 

Aangezien de Supply Chain synoniem is voor Actie, zijn Supply Chain Professionals flexibel en passen zij zich snel aan binnen nieuwe omgevingen. Procesoptimalisatie zit in hun DNA net als Continu Verbeteren en het leggen van verbanden in de verschillende informatiestromen die door een organisatie lopen.  Samenwerking staat centraal, het eindresultaat wordt gezamenlijk behaald.

vanDaan Recruitment is gespecialiseerd binnen het vak Supply Chain & Logistics en gericht op (productie)bedrijven die waarde toevoegen door middel van hun Supply Chain. 

vanDaan Recruitment zoekt, vindt en levert specialisten in de disciplines Inkoop, NPI, QA, voorraadbesturing, productiebesturing, S&OP en demandplanning, forecasting en OTC. Tevens levert vanDaan Recruitment Logistieke, Operationele en Supply Chain Managers. 

Wat al deze vacatures gemeen hebben is dat het gaat om professionals op HBO- en WO-niveau die hun ambitie vorm willen geven als specialist, generalist of als manager.

1-4 van 4 resultaten
Supply chain wis alle filters
Internationaal Transportplanner
2 - 5 jaar, 5 en meer jaar 33 tot 40 uur per week Sittard

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging als Transportplanner waarin je in contact staat met bedrijven over de hele wereld en je graag een woordje over de grens spreekt?. Lees dan snel verder? Lees verder

recruiter
Daan Crutzen
Neem contact op
Intermodaal Transportplanner
2 - 5 jaar, 5 en meer jaar 33 tot 40 uur per week Swalmen € 2500 - € 3300 Per maand

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als Intermodaal Transportplanner? Werk jij graag binnen een jong en enthousiast team, binnen een veelzijdige en afwisselende functie? Lees verder

recruiter
Daan Crutzen
Neem contact op
Buyer
Minder dan 1 jaar, 1 - 2 jaar, 2 - 5 jaar 33 tot 40 uur per week Valkenswaard

Ben jij de ambitieuze HBO inkoop professional met een ondernemende instelling die met zijn of haar klanten meegroeit? Werk jij graag resultaat gerichtl en ben jij pas tevreden als jouw klanten en leveranciers dat ook zijn? Lees verder

recruiter
Daan Crutzen
Neem contact op
Stagiaire Employer Branding & Accountmanagement
Minder dan 1 jaar, 1 - 2 jaar 25 tot 32 uur per week, 33 tot 40 uur per week Weert

Als Stagiare bij vanDaan Recruitment kom je in contact met de klant en de kandidaten. Jij verricht onderzoeke- en adviseert vanDaan Recruitment naar de juiste marketing strategie. Lees verder

recruiter
Daan Crutzen
Neem contact op