Vacature plaatsen

Een passende kandidaat

Een werving starten naar een nieuwe collega is al lang geen zaak meer van post and pray. Een goede werving vraagt om een juiste strategie. Een strategie die past bij jouw als werkgever en is afgestemd op de juiste doelgroep. Hierin zijn wij gespecialiseerd om gezamenlijk het juiste resultaat te behalen.

vanDaan heeft door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd met potentiële kandidaten via diverse platformen en databases waarmee wij in verbinding staan. Daarnaast hebben wij veel expertise opgebouwd om een vacature onderscheidend en herkenbaar te maken om de juiste kandidaten aan te trekken. 

Op ieder potje past een dekseltje. Dat geldt ook voor de arbeidsmarkt. Om de juiste kandidaat voor aan te trekken is het belangrijk dat we nieuwe werkgever beter leren kennen. Waarbij wij luisteren naar de behoeften en potentie van de vacature. De bedrijfscultuur, samenstelling van het team, arbeidsvoorwaarden en alles wat relevant is om de juiste match te maken. Het wervingsproces bij vanDaan bestaat uit een duidelijke stappen.

Kom in contact en plaats je vacature.

Contactformulier